ADANA / ALADAĞ - Akören Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ock

Öğrencilerimize kitap okumanın önemini kavratmak ve kitap sevgisi kazandırmak amacıyla okulumuz tarafından TÜYAP kitap fuarına gezi düzenlenmiştir.Öğrencilerimiz birçok kitabı inceleme olanağı bulmuştur.

Ock

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında tüm sınıflarda “Anlamını bul “ve “Hatırlatmaca” etkinliği  gerçekleştirildi.

Ock

Filistin ve Kudüs konusunda farkındalık oluşturulması ve devam eden zulümlerin unutturulmaması amacıyla okulumuzda Akören Camii İmamı Muhammet KAYA'nın anlatımıyla Kudüs sunumu yapıldı.

Ara

Mehmet Akif ERSOY’u vefatının 87. yılında saygıyla anıyoruz.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen çevrimiçi SAFAHAT BİLGİ YARIŞMASI'nda okulumuz 9 AL sınıfı öğrencisi Sudesu NASİP ilçe birincisi, okulumuz 11 AL sınıf öğrencisi Ali AYTEN ilçe ikincisi, okulumuz 9 AL sınıfı öğrencisi Sinem GÖKDEMİROĞLU ilçe üçüncüsü olmuştur. Başarılarının devamını dileriz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından  “Akören Ağızlar Sözlüğü” hazırlandı.

Ara

“Dilimiz Zenginliğimizdir Projesi” kapsamında klasik eser okumalarına bağlı kalarak  tüm sınıflar bazında pano çalışması yapılmıştır.

Ara

“Dilimiz Zenginliğimizdir Projesi” kapsamında söz varlığını zenginleştirmek, öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanımasına yardımcı olmak, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmasını sağlamak ve buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını zenginleştirmesini sağlamak amacıyla okulumuz genelinde  “Bilen Oturur” etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında bugün saat 11:11 de Çarkıpare civarında 100. Yıl Cumhuriyet Ormanına fidan dikme etkinliği yapıldı.

Kas