ADANA / ALADAĞ - Akören Çok Programlı Anadolu Lisesi

Haz

Okulun Kalbi Kütüphaneler Projesi çerçevesinde okul kütüphanesinde gönüllü öğrencilerimizle ve müzik öğretmenimiz Mesut YEŞİL’in katılımıyla şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirilmiştir.

Nis

Okulun kalbi kütüphaneler projesi kapsamında okul bahçesinde kitabını al gel birlikte okuyalım etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Nis

Ock

"Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor" projesi kapsamında ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinlik kapsamında bölgemizde bulunulan okul öncesi dönem çocuklarımızın doğa sevgisini arttırmaya yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı.Ağaçlandırmanın önemi hakkında karşılıklı konuşmalar yapılarak fidan dikimine teşvik edildi.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 1.dönemi öğrencilerimize karnelerini dağıtarak sonlandı.Tatil boyunca okumaları için hediye kitaplarını karneleri ile birlikte dağıttık.

Ock

Öğrencilerimize kitap okumanın önemini kavratmak ve kitap sevgisi kazandırmak amacıyla okulumuz tarafından TÜYAP kitap fuarına gezi düzenlenmiştir.Öğrencilerimiz birçok kitabı inceleme olanağı bulmuştur.Son sınıf öğrencilerimiz YKS sınavına yönelik farklı kaynaklar edinme olanağı buldu.

Ock

Okulun Kalbi Kütüphaneler Projesi çerçevesinde gönüllü öğrencilerimizle okul kütüphanesinde kitap tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Adana İl Jandarma Komutanlığında görevli personeller tarafından okulumuz öğrencilerine Siber Suçlarla Mücadele Farkındalık ve Bilinçlendirme Faaliyetleri yapıldı. Görevli personellere teşekkür ederiz.

Ock

Aralık ayında velilerimize yönelik "AİLE OKULU" eğitimi verildi.